AECC en marxaTota la informació de la caminada AECC en marxa de Lleida

Descripció

AECC Lleida organitza aquesta caminada popular per donar suport a la lluita contra el càncer de mama. Camina per una bona causa.

Horaris

Diumenge 22 d’octubre a les 10.00h

Recorregut

Inscripcions

http://bit.ly/aeccenmarxa2017

Horaris i Reglament

1. La caminada tindrà lloc el dia 22/10/2017 i l’hora de sortida serà les 10:00h des de la Passarel·la “Camps Elisis” cruïlla Av. Tarradellas.

2. El recorregut, de 10 Km aproximadament, s’efectuarà per trams urbans i també pel camí de Grenyana fins a l’ermita de Grenyana on hi haurà un avituallament.

3. Inscripcions obertes des del 18 de setembre fins a les 15.00h del dia 20 d’octubre del 2017 tan presencials com online, ambdós dies inclosos i amb places limitades a 2000 persones a 10€ la inscripció.  

Inscripcions online: http://bit.ly/aeccenmarxa2017

Inscripcions presencials a partir del dia 18 de setembre de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h i els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00h fins el dia 20 d’octubre a les 15.00h a la seu de l’AECC (C/Pallars, 25 de Lleida)

El mateix dia de la caminada es permetrà la inscripció a 10€ fins a esgotament d’existències.

4. El lliurament de les samarretes i bossa obsequi s’efectuaran a partir del dia 18 de setembre fins al 20 d’octubre de 2017 a la mateixa seu de l’AECC Lleida (carrer Pallars, 25) en horari de:

  • 09:00 a 13:00h de dilluns a divendres
  • 16:00 a 19:00h dimarts i dijous
  • El mateix dia 20 d’octubre podreu recollir la vostra bossa fins a les 15.00h.

És obligatòria la presentació del DNI, NIE, Passaport o targeta sanitària per recollir la bossa obsequi.

5. No es permetrà realitzar la inscripció fora dels terminis marcats anteriorment.

6. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa als perjudicis morals o materials que la participació de la prova pugui reportar.

7. L’organització no es fa responsable dels actes irresponsables que puguin cometre els participants,  tot i que vetllarà en tot moment i dins de les seves possibilitats pel comportament cívic i el desenvolupament normal de la caminada.

8. Tots els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil. Queden exclosos els casos d’un patiment latent, imprudència, no compliment de les lleis, etc… . També queden exclosos els casos produïts per desplaçament a/o des del lloc en què es desenvolupa la caminada. L’organització posarà els mitjans que té al seu abast per garantir la seguretat dels participants i aquests hauran de complir amb les normes de circulació vigents i obeir a qualsevol indicació que els puguin fer els agents de seguretat i qualsevol persona que formi part de l’organització.
L’AECC també ha subscrit una pòlissa d’assegurança d’accidents per a tots els participants inscrits.

9. Tan sols es permetrà seguir la marxa als vehicles assenyalats per l’organització.

10. L’Organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la durada i qualsevol altre element necessari per garantir la seguretat o el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

11. Igualment, es reserva el dret de limitar el nombre de participants, si al seu criteri ho fessin aconsellable, circumstàncies tals com la seguretat dels participants.

12. En cas d’inclemències meteorològiques que impedeixin realitzar l’activitat a peu, l’organització no retornarà els diners de la inscripció.

13. En cas de no poder assistir a la caminada, l’organització no retornarà els diners de la inscripció.

14. La inscripció comporta l’autorització a l’organitzador i patrocinadors per a la gravació dels participants per qualsevol mitjà, així com la cessió dels seus drets d’imatge en els diferents suports per donar-los ús publicitari, incloent-hi la seva difusió per qualsevol mitjà, sense dret a rebre compensació econòmica alguna.

15. Totes les inscripcions participaran en un sorteig de regals que es farà el mateix dia de la caminada. La llista dels inscrits premiats s’exposarà de forma destacada per facilitar la retirada dels obsequis a la carpa de l’AECC el mateix dia 22 d’octubre de 2017.

16. No hi ha control d’arribada ni sortida, es tracta de caminar tots junts, de parlar, conèixer i gaudir de la vetllada.

17. La caminada és oberta a tothom sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat i destinada a promoure l’esport i una vida més saludable.

18. Disposem d’opcions per a celíacs als nostres avituallaments. A part de notificar-ho al formulari d’inscripció, ens hauràs d’enviar un correu a boirabike@boirabike.com especificant el teu nom, cognoms i número d’inscrit. Nosaltres ens n’assegurarem que hi hagi una alternativa per a tu a l’avituallament.

19. Hi haurà activitats per a tota la familia després de la caminada a partir de les 11.30h al mateix lloc de sortida i arribada de la caminada (Passarel·la “Camps Elisis” cruïlla Av. Tarradellas)

Les teves dades seran incorporades a un fitxer propietat de l’AECC (Lleida) i Boira Bike amb l’única finalitat d’informar-te de properes accions comercials similars a aquesta que es puguin dur a terme. En cap cas es cediran les teves dades personals a terceres persones o organitzacions empresarials tret de AECC Lleida, que pot cedir les teves dades a Fundació Científica per al desenvolupament dels mateixos fins relacionats amb l’AECC.  Els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals i en la seva normativa de desenvolupament, hauran d’exercitar-se dirigint un escrit i el seu DNI a Boira Bike, SCP mitjançant el correu electrònic boirabike@boirabike.com

INSCRIPCIONS: http://bit.ly/aeccenmarxa2017

Més informació:

Consulta la fitxa tècnica de les samarretes en el següent enllaç: FITXA TÈCNICA SAMARRETES