Marxa HeroicaL’Ajuntament de Fulleda, amb la col·laboració de l’empresa Boira Bike organitzen la primera edició de la Marxa Heroica, una trobada esportiva especialment pensada per als amants del senderisme i el “running”, que permetrà als seus participants descobrir bona part del terme municipal de Fulleda des d’una nova i atractiva perspectiva.

La Marxa Heroica, d’una dificultat mitjana / mitjana-alta, es podrà realitzar a peu o corrent, però no tindrà un caràcter competitiu, de manera que no serà puntuable per a cap prova inclosa calendari competitiu català, tot i que si pot ser una bona pedra de toc per als participants en altres marxes com la Ruta dels Castells o caminades de resistència.

RECORREGUT

La Marxa Heroica tindrà un recorregut total de 30,5 kilòmetres, perfectament senyalitzats, que recorreran bona part de l’anomenada Ruta dels Miradors i les Fonts de Fulleda i que discorre per les serralades que envolten aquesta població de les Garrigues descobrint, pels diferents camins pels quals transcorre la marxa, un paisatge ple de vinyes, oliveres, ametllers, boscos, fonts i fantàstiques vistes a la Conca del Barberà, el Pirineu i les Garrigues.

La Marxa Heroica també disposarà de diferents punts i temps de tall que els pots utilitzar per reduir els quilometres de la marxa, t’ho expliquem:

El primer punt de tall al km. 14.5 serà optatiu fins a les 11.30 h i obligatori a partir de les 11.35 h. Aquest punt està situat entre el segon i el tercer avituallament de la marxa a tan sols 1,60 km del poble de Fulleda, els atletes que optin per agafar aquesta opció, gaudiran d’un recorregut “curt” de 16.1 km.

L’altre punt de tall al km. 20 serà optatiu fins a les 12.30 h i obligatori a partir de les 12.35 h. Aquest punt està situat just després del quart avituallament de la marxa a 5 km del poble de Fulleda, els atletes que optin per agafar aquesta opció, gaudiran d’un recorregut “mitjà” de 25 km.

Els atletes que optin per fer el recorregut sencer, gaudiran de 30.5 km d’excel·lent terreny garriguenc.

AVITUALLAMENTS

Al llarg del recorregut, i en finalitzar la prova, s’instal·laran diferents punts d’avituallament -que comptaran amb un gran nombre de productes de proximitat– per fer més suportable aquesta prova que té un desnivell acumulat de 560 metres acumulats positius.

Avituallaments líquids (kms 5, 15, 25) 
– Aigua
– Begudes isotòniques
– Aigua amb mel

Avituallaments líquids i sòlids (kms 10 i 20)
– Pa amb oli i xocolata o coca amb xocolata
– Fruits secs
– Sucs eco
– Fruita fresca
– Aigua
– Iogurt batut

Avituallament final (km 30,5)
– Entrepà (llonganissa o formatge)
– Refrescs
– Vi

INSCRIPCIONS

Tancades perquè hem arrtibat a 200 inscrits. Moltes gràcies!

Des del moment de formalitzar la inscripció i fins 5 dies abans de l’inici de la marxa, és podrà demanar la devolució de l’import de la inscripció. Però amb una penalització de 4€ per despeses de gestió i logística de l’organització.

HORARIS i LOCALITZACIÓ

  • Sortida: 08.30h, Sala de Fulleda (Les Garrigues, Lleida)
  • Recollida de braçalets acreditatius: 07.00h, Sala de Fulleda
  • Punts de tall: 11.35h (km 14,5) i 12.35h (km 20)

REGLAMENT

Aquest és el reglament que s’accepta implícitament al fer la teva inscripció a la marxa: Reglament Marxa Heroica Fulleda 2017